2013. február 22.

Újra itt....

Üdv újra!
Egy jó ideje nem volt frissítve az oldal, persze ez nem azt jelenti hogy vége a projektnek. Voltak  kis nehézségek, de közben készültek jó pár új alkatrészek is.
A lábakat pl. újra kellett "gyártani", amit egy cnc-s barátom csinált meg, persze ezt már rétegelt fából. Ezt össze is csapoltuk ragasztottuk. A lábakon lévő  kiegészítő betétek is a helyükön vannak. Most már tényleg csak a festésre vár. Az alu és egyéb kisebb dekor jellegű kiegészítők is szinte mind meg vannak, igaz van olyan amit sajnos meg kell venni, mivel itthon ezt legyártani túl bonyolult lenne, és árban is kb. ott lesz mint ha meg venném.  Szerencsére egyre többen készítenek otthon ilyen alkatrészeket, amit ebay-en meg lehet rendelni. Ezek főleg műanyagból vannak.
A rádióba is bekerült az FM transmitter antennája, és a transmitter is meg kapta a burkolatot.
Azt még hozzá teszem, hogy ha valki úgy gondolja hogy belekezd ennek az építésébe, az 10x is gondolja meg, mert első ránézésre nem tünik olyan bonyolultnak, de ez a későbbiekben kiderül majd hogy ez nagy tévedés. Aki nem rendelkezik megfelelő műszaki háttérrel, (itt nem a szakképesítésre gondolok) , gépekkel, és olyan ismerősökkel, barátokkal, akik be tudnak segíteni az elemek legyártásában, akkor az jobb ha bele sem kezd. Még én is volt, hogy feladom és eladom az eddig elkészült részeket olyannak, aki be tudja fejezni.
És mint látom, van olyan építő pl. hogy  5éve kezdte és ott tart kb. mint én.
És a képek.
Közben míg készültek ezek a dolgok, volt más kisebb projekt is. Íme:
Nixie Clock

1 megjegyzés:

  1. Üdvözlöm!

    Kaphatnék egy elérhetőséget öntől az ipaipar@gmail.com cimemre? Nagyon megköszönném! :)

    VálaszTörlés